fredag 13 april 2012

Fräsch Tonfiskröra



En uppdaterad version på mitt lite äldre inlägg "Mat från havet" från 2009. Det är fantastiskt kul att se att man har ökat sina kock kunskaper sedan dess, och sin fotografiska sida.

Fräsch Tonfiskröra
4-6 portioner

3 burkar tonfisk i olja bit eller mald
4 dl creme fraiche
4 hackade ägg
1 liten gul lök
2 msk majonnäs
1-2 msk senap efter smak och tycke
½ dl hackad inlagd smörgåsgurka
Flingsalt
Svartpeppar

1. Häll av tonfisken och låt oljan rinna av helt.
2. Tärna ned hackade ägg, tillsätt creme fraiche, finhackad lök, majonnäs, senap och till sist den upphackade inlagda gurkan.
3. Blanda allt och smaka av med salt och peppar.

Servera med tagliatelle eller nån form av pasta.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar