onsdag 4 april 2012

Gourmetkväll står stadigt med båda fötterna på jorden

Vilka ni än är, vem ni än är, nya eller återkommande så är det för er, mina läsare som får mig att fortsätta blogga om mat. Gourmetkväll hade sin topp förra månaden med 2472 visade sidvyer och för det vill jag tacka er...

...Och bjuda på en Caffé latte!


Här är det en fördel om man har en espressomaskin hemma. Själv äger jag en LavAzza Amodo Mio.
En riktigt bra latte bygger på att man gör en riktigt god kopp espresso.

Caffé latte
Till 1 Glas

3/4 dl nybryggd espresso eller starkt kaffe
2 dl mjölk

1. Värm mjölken försiktigt i en kastrull tills du når rykpunkten på 65 grader.
2. Och vispa till ett mjukt skum.
3. Tag fram ett glas med en sked i, häll i espresson och sedan mjölken.

1 kommentar:

  1. So it is interesting and very good written and see what they think about other people. kapselmaskin

    SvaraRadera